ʟıппéα нαммαяɢяεп

Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt, det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt

Publicerad 2012-10-31 23:38:25 i Allmänt,


Myst ner mig i Amandas säng med den lilla snart itialenska krabaten. Hon fattar nog inte hur tomt det kommer bli för lilla mig. Men jag är så glad för hennes skull. Har förberett våran maskeradutstyrsel nu iallafall. Lilla Frida blir ju stora Frida på fredag så då blir det kalas. Även på lördag. Fint va? Deras familj är så fin. Förjävla fin.

I'll never stop breaking the law for you

Publicerad 2012-10-31 15:57:34 i Allmänt,


Hemskt trökigt just nu. Ska få skeda ner mig med Astner inatt iallafall, det är efterlängtat! Min pojk åkte iväg på kryssning och har roligt, men jag stannar här hemma jag. Lugnt det. Är nog för gammal för sånt där ändå.

One day you wake up and find that you're missing me

Publicerad 2012-10-30 20:00:00 i Allmänt,

Fixat mina jävla tänder idag efter 3 års väntan. Kan inte beskriva hur jävla inni helvete ont jag har i munnen just nu men tillräckligt ont för att inte prata med en levande individ. Ska sova hos mitt hjärta iallafall, mysa ner oss framför en film. Har förvarnat om att det blir en rätt tyst kväll. Rolig att umgås med sådär jag å. Hade iallafall världens myskväll igår! Först mat på church street sen bio. Världens finaste människa. Så jävla vackert. Puss

I wanna call you mine, wanna hold your hand forever

Publicerad 2012-10-26 17:07:00 i Allmänt,

Har tänkt på att allt jag skriver är ganska deprimerande. Man drar inte på smilbanden i onödan när man läser min blogg direkt. Och så jävla depp är man väl ändå inte. Jag har så mycket att vara glad över som jag missar ibland. Så många fina människor runt om mig. Det är bara jag som kan ändra mitt sätt att se på saker och ting. Har inga humörsvängningar i huvudtaget va.... NÄÄÄ. Kanske borde söka hjälp eller dylikt. Snart ska jag åka till den människa som får mig lycklig om det så är en grå måndag eller solig lördag.

And after all you said and done, you're gonna be the lonely one

Publicerad 2012-10-25 19:26:09 i Allmänt,

Sov hos min vackra vackra pappa inatt. Vi satt uppe hela natten och pratade. Bara han och jag. Och han är så fruktansvärt fin min pappa. Han är verkligen det. Amanda bjöd på frukost nere på waynes, vi tog en vända på stan och åkte hem. Tränade våra små killar och laddade upp dom till matchen på lördag. Nu ska jag ta en dusch, lägga mig i sängen, självdö, och hata att mina känslor är lite hullerombuller. Dom måste få vara så nu ett tag.

Det tog allt för många år för mig att äntligen bli fri, det har slitit mig itu, det fanns ingen bara du

Publicerad 2012-10-23 03:01:45 i Allmänt,

Ligger hemma hos A och kan inte somna. Otippat. Längesen jag hade problem med att sova men nu har det tydligen krypit tillbaka igen. Vill inte somna för jag hatar att drömma. Vill inte vara vaken för jag tänker så mycket. Mamma är svag. Hennes minne har försämrats och hennes talförmåga med. Jag är inte ledsen. Bara arg. Så jävla innihelvete arg. På henne. På pappa. Att dom lät mig och mina 2 fina bröder få gå igenom all den här skiten. Att dom skiljdes istället för att kämpa tillsammans. Arg för att Martin flyttat när han fick möjligheten. Att han lämnat mig även fast jag vet att det egentligen är avundsjuka, att jag också vill fly. Arg för att Petter inte lyssnar när jag säger åt honom att inte skrika. Arg för att det gör så jävla ont. Arg för att allt är så jävla orättvist. Arg för att alla säger 'det blir bättre med tiden'. Vad fan är det som blir bättre?! Hon tynar bort idioter. Slit mig mitt itu, kasta mig omkring, måla hela världen svart för mig; himlen är redan så jävla trasig.

Love

Publicerad 2012-10-22 03:57:00 i Allmänt,

Denna text är skriven av Elin och berörde varenda liten kroppsdel hos mig
Läs. Andas in. Tänk efter. Så. Jävla. Bra.

"Skrivet av elin den 26 August 2011, 10:04


Vem har sagt att den rätte måste vara en person och den person som du delar resten av ditt liv med?
kan det inte vara någon du träffat i 20 minuter? men som fått ditt hjärta att slå hårdare än någon annan?
kan det inte vara flera stycken, fast på olika sätt?
att den rätta för dig kanske inte är han du delar barn med, trots att du älskar han oändligt,
att den rätta kan vara han du träffade under tonnårskärleken bakom midsommarstängslet?
din pojkväns bästa kompis som såg dig mer än din pojkvän någonsin gjorde?
han som var så förbjuden att du aldrig tillät dig att frigöras men han du visste hade något?
kan det inte vara:
han du gick hem med efter krogen och oväntat kysstes hela morgonen med? men sen bara, försvann.
han du träffade på utlandsresa 1 eller utlandsresa 2, som förde iväg dig på en roströd moped fastän du visste att det var förbjudet, farligt. men han som lyckades göra dig mer levande i 4 timmar än någon någonsin ens sammanlagt gjort?
kan det inte vara han du försökte få något med i 3 år men inte kom längre än kyssar och långa kramar, för det ni egentligen bara ville ha, var varandra och absolut ingenting mer?
kan inte den rätta ha varit han du oförståligt alltid möter när du går ut och era blickar är som eld, men ni lämnar det helt enkelt så?

kan det inte vara så, att alla de människor vi träffar som ger oss så mycket kärlek att vi glömmer bort tid och rum, att vi glömmer bort att andas och ger oss fumlande händer trots att vi har kontroll, kan de inte vara att alla de människor är dom rätta, just för tillfället. och att den vi behöver just nu, kan vara den perfekta, just för ögonblicket, men något helt annat om 10 år från nu. att han jag träffar och vill dela barn med, dela allt det med, är den rätta för just det. men inte för de andra ögonblicken?

kan det inte vara enklare att
sluta grubbla över att hitta mr right
sluta hålla oss själva inne för att vi inte vet om vi har hittat rätt
att istället
öppna våra armar för kärlek
lyssna på hjärtat
så lovar jag att vi
träffar den rätta varje dag
och att vi egentligen inte behöver tänka längre
för han är rätt, just för sekunden
han är precis det jag behöver
just den här sekunden"

-

Tal av hjärter dam

Publicerad 2012-10-17 00:20:00 i Allmänt,

Sitter alltså på mitt rum med Astner och lyssnar på jullåtar. Hur mysigt. Ah 10 poäng. Tränat våra små pojkar idag har vi gjort. Lite extra snälla efter deras enorma insats i söndags. Imorgon ska vi hälsa på pappa en sväng och umgås. Jag och Amanda sitter som sagt ihop. Vi har tillochmed fått höra att grannar tror att vi är tillsammans. Ungdomarna nuförtiden är tydligen det.

Du vet vissa människor borde aldrig skiljas åt

Publicerad 2012-10-15 02:50:00 i Allmänt,

Längesen jag höll mig vaken såhär länge nu. Längesen jag somnade själv. Längesen jag va själv. Har haft en helt jätte bra helg. Hälsade på åkessons i lördagskväll, tyckte att min telefon skulle ta sig ett dopp i toan så sen va det bara att styra hemåt igen. Tidig morgon och seriestart i Andersberg för våra små pojkar som slutade med seger. 8-18. 8 jävla 18. Jag är så stolt över dom, världens bästa pojkar ♥ Toksomnade nästan direkt när jag kom hem, har dödat några timmar till SATC S01, fortfarande sängliggandes. Imorgon är en annan dag. Vet inte ens om det här inlägget gick ihop. Ahja, godnatt.
 
Älskade älskade A

Allt vore så trasigt utan dig

Publicerad 2012-10-13 15:41:00 i Allmänt,


Mys igår med finaste. Nu sitter jag och törstläppen och försöker förstå oss på livets gåtor om varför vi är nyktra idag när vi är som mest festsugna. Vi va på firmafest i onsdags även. Efterfest till firmafest.

Om du ser på mig som du gjorde då; om du tror på sagan om oss två. Då kan vi hitta tillbaka till dom vi var, när jag var den du ville ha

Publicerad 2012-10-12 14:18:00 i Allmänt,


Eftersom jag bytt efternamn på äldre dagar måste jag ju anpassa alla konton annars håller det ju verkligen inte. Idag blir det fredagsmys med favoriten hela dagen, imorgon ska jag umgås med Astner och förbereda innan den viktiga serie-starten på söndag. Våra killar kommer klara det galant! Nu ska jag duscha och göra allt som måste bli klart innan A:et hämtar mig. Puss

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela