ʟıппéα нαммαяɢяεп

Alanya 2013

Publicerad 2013-06-26 17:22:03 i Allmänt,

Nu är jag hemma igen efter en vecka i Turkiet. Jag vet inte vad jag ska säga för jag känner mig så tom. Jag hade the time of my life och det blev så mycket känslor inblandade. Veckan gick så fort och det gör ont att jag inte fick mer tid där borta, men snart kommer vi kunna se tillbaka på det som den underbara vecka det faktiskt var, måste bara smälta allt som hände där borta först.

Tack Turkiet, återigen. Du får hela mig.

Min vackra ängel

Publicerad 2013-06-13 11:47:21 i Allmänt,


Grattis på din 60-årsdag min älskade älskade mamma. Jag älskar dig mer än något annat.
 Allt kommer bli bra tillslut ♥

Love
 

Onsdag 12/6

Publicerad 2013-06-12 16:48:12 i Allmänt,

Dagen började piss tills mina tjejer kom hit och gjorde mig glad igen. Att sitta ute och prata igenom allt möjligt med dom gör mig på så bra humör! Nu ska jag äta lite, duscha, sen dra mig mot Amanda för picknik. Missar mina finastes skolavslutning ikväll så det svider lite i hjärtat, men som tur är får jag träffa mina änglar imorgon ♥

Vacker dag igår

Publicerad 2013-06-12 01:37:00 i Allmänt,

Spontanare in till Gävle igår kväll med mina tjejer. Fika på Mingel blev afterwork vin & öl, vidare till Interpool där vi stötte på alla dessa studenter och drack massor av rosé. Det är helt sjukt att det redan gått ett helt år sen jag stod på flaket och skrek halsen hes och lurade upp min mentor. Ett helt år sen jag och Ellen skitade ner våra studentklänningar och dansade runt i Gävle. Ett helt år sen vi skrek "FYFAN VAD VI ÄR BRA".

Nu är det 6 dagar kvar tills Turkiet och jag börjar bli nervös. Eller spänd. Eller bara otroligt jävla taggad. Imorgon är det skolavslutningsdags för mina små tjejer, torsdag är det mys med Josefine, fredag tar brorsan studenten, på lördag har Frida studentmottagning och mot kvällen/natten har Matilda sin avskedsfest. Kommer gå så fort att jag kommer glömma bort att hinna med. Men det går bra, det gör det alltid. Puss godnatt ♥

Jag är inte över dig än

Publicerad 2013-06-10 01:53:00 i

Har haft riktigt bra dagar denna vecka.

I onsdags satte vi oss på söderhielmska/interpool, i torsdags hade jag och Josefine picknik ute i solen sen hoppade jag på tåget till Teo. Hade världens myskväll med film och massa kramar. I fredags följde jag med honom till stan för att shoppa tills Grekland, lunchade sen sa vi hejdå för 5 veckor. Min älskade Teo. Tröstade mig med några glas rött och skitsnack hos Amanda när Jessie kom och överraskade oss med att vara hemma i Sverige igen (!!) helt sjukt, bästa jessiefo.

Igår åkte jag in till Matilda, åt god mat och förfesta med några från klassen innan den "riktiga" klassfesten. Hade verkligen skitroligt! Men idag är man inte så kaxig. Har legat i sängen exakt hela dagen och kollat igenom säsong 5 av Vänner. Så nu ska jag sova. 8 dagar kvar tills Turkiet. Puss godnatt sötisar

Det är så lätt att tappa bort sig själv men svårt att ta tillbaks

Publicerad 2013-06-04 13:17:00 i Allmänt,

Ännu en trött dag pga det trötta vädret. Ska fram och hämta ut ett paket sen kommer Emelie förbi en sväng, så det blir bra. Adam ska även få laga min iPhone så jag blir hel igen. Ikväll ska jag mysa ner mig med Josefine och få en hel dag med henne imorgon.

Igår åkte jag hem till pappa och dödade några timmar. Drack kaffe och spelade kort. Gick och hälsade på Emelie och Tobias en sväng sen åkte jag hem. Sen kom Josefine och höll mig sällskap över natten så jag slapp sova själv inatt. Världens bästa tjej!

Nu längtar jag efter Jessie och hennes ungkarlslya. Hejdå.

'cuz I'm leaving on monday morning

Publicerad 2013-06-03 13:07:15 i Allmänt,

Vilken hemskt trött måndag. Trött trött trött. Vädret suger och jag sov alldeles för länge än vad jag brukar. Så idag blir det definitivt inga barn gjorda. Försöker komma på något jag verkligen måste göra, men det enda jag hade planerat har jag redan gjort så det suger.
 
Imorgon är en bättre dag för då ska jag få spendera hela kvällen och hela onsdagen med Josefine och bada pool, färga håret och sola. Så hoppas den här dagen bara flyger förbi.

Söndag 2/6

Publicerad 2013-06-02 23:09:45 i Allmänt,

Hade världens mysigaste dagar i Emelies stuga i helgen! Grilla, dricka vin, musik, sola, bada, kramar och massa mys. Lördagskvällen blev ett enda stort hejdå och mitt hjärta gick i tusen bitar, men jag vet att om man håller ut så kommer det bli bra. Idag har jag spenderat kvällen på ett café och kvällsfikat med Amanda och Josefine. Mycket mys. På tisdag är det bara 2 veckor kvar tills vi ligger på stranden och dricker drinkar. Nu ska jag mysa ner mig i sängen framför ännu en säsong av Vänner. Puss ♥

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela