ʟıппéα нαммαяɢяεп

-

Publicerad 2012-11-27 16:32:00 i Allmänt,

Har haft världens bästa dagar. SHM va helt otroligt. Men i lördags gick mitt hjärta sönder. Så jävla sönder och det är fortfarande så inni helvete trasigt. Försöker döda det jobbiga och Amanda hjälper mig. Så nu ska vi till pappa, först mysfika med fina tjejerna.

How do you look at the person you love and tell yourself it's time to walk away?

If you ever love somebody, you gotta keep them close. When you lose grip of there bodies, you'll be falling

Publicerad 2012-11-21 08:15:00 i Allmänt,

Har fått några timmars sömn iallafall. Det räcker för idag. Fast ögonen svider. Josefine ligger och sussar så skönt som vanligt hon. Har även fått lite positiva mail idag som får mig att se framåt. Hur det än går så löser det sig. Ni blir inge deprimerad av att läsa mina senaste inlägg va? Nä, tänkte väl det. Idag är det the day we will leave the town för 3 dagar i Stockholm. Häftigt.

Publicerad 2012-11-21 07:57:34 i Allmänt,

"Nej, det har du rätt i.. Det blir aldrig som vanligt mer. Men ändå.. Jag vet inte hur jag ska förklara riktigt, det låter hemskt att säga att man vänjer sig vid att hon är sjuk, men på ett sätt gör man det. Fast det kommer över en ibland, plötsligt sådär, att hon var frisk förut och att nu är hon jättesjuk och snart... snart är hon inte alls. Och då skäms man jävligt mycket för att man tycker det är jobbigt att det luktar sjukdom hemma, att det luktar alkohol och mediciner. Man vill inte se sin morsa tappa kontrollen över sig själv, över sin kropp. Fattar du?"

If this aint love, then what is?

Publicerad 2012-11-21 00:38:00 i Allmänt,

Har haft en behövlig mys-kväll med J:et. Hockeykik, innebandy, chips och skräckfilm.  Somnade efter 20min av filmen, bra kompis. Min pojk kom förbi så fick pussa lite på han innan vi åker. Nu kan jag inte somna om. Är stressad. Nervös. Antingen går det bra nu eller så går det rätt åt helvete.
 
Om jag fick välja igen skulle jag fortfarande välja dig A ♥

So I spend my whole life hiding my heart away

Publicerad 2012-11-19 17:16:37 i Allmänt,


Idag är en dag då jag önskar att jag va någon annan. Hade ett annat hem för ett tag. Behöver min pappa. Men han är inte här. Och jag är inte där. Mitt hjärta går i ett annat tempo idag. Som att det sakta vill gå sönder och jag kan inte klandra det. Idag vill jag också gå sönder. Jag är nog för trasig ändå. Hemskt trasig.

And I just let it slipped away

Publicerad 2012-11-19 02:36:00 i Allmänt,

Det känns som att den här veckan kommer gå otroligt fort. Perfekt.

Jag träffade förövrigt en väldigt fin människa i helgen som får mig att må väldigt bra. Godnatt.

Drömfångare

Publicerad 2012-11-18 20:19:00 i Allmänt,

Jag har allt i mina händer men jag har så lätt att släppa det
För det kommer alltid nytt
Kanske inte bättre men alltid nytt
 
Och kanske det är så jag fungerar
Jag behöver nytt, någon som ser mig med nya ögon och inte någon som vet om mig
Någon som fångar mig där för stunden och inte för 3 år sen
Kanske för att jag gjort så många misstag som jag skäms över
Att jag sårat så många hjärtan och kastat så många känslor
Att inte allt jag gjort lärt mig något

Men när han säger att han hatar att se mig ledsen
Och han säger att han aldrig vill släppa taget om mig
Så spelar det ingen roll om han är gammal eller ny

För jag älskar hur han ser på mig
Och så länge han gör det kommer jag att ge honom hela mig.

Maybe you'll love yourself like I love you

Publicerad 2012-11-18 17:33:00 i Allmänt,


Hade grym fredag med vin, spel, dans, efterfest, gitarrspel, konstiga telefonsamtal, vip-inbjudningar, facebookstalkningar och avslutade allt med övernattning hos Empan.
 
Myste omkring med henne och J hela gårdagen. Kvällen slutade med att vi stod på gästlistan till premiären av Förfesten och Blomflugan. Skrattade lite, sen tog jag nattbussen hem och kröp ner med min fulla pojk.
 
Ändå mådde jag snäppet sämre än honom imorse. Men nu har han åkt och det väntas skype-samtal och mys hela kvällen. På torsdag kommer Amanda hem och jag längtar tills jag får hålla om henne igen.

På onsdag åker jag och J:et till Stockholm för att sen gå på SHM!! Kommer bli fett. Puss

Dagens lycka

Publicerad 2012-11-16 16:00:30 i Allmänt,



Jävla pissdag. Amanda fick den bättre. Min telefon är även ur funktion så är socialt handikappad.

Dagens fundering

Publicerad 2012-11-15 11:15:05 i Allmänt,

Min mamma frågade nyss om vi skulle ta en promenad. Hon uttryckte sig "kan vara bra att få lite motion". Jag är fortfarade i chocktillstånd och vet ej när detta läge kommer att förändras.

Hemskt jobbig natt

Publicerad 2012-11-15 08:37:00 i Allmänt,

Hemskt jobbig natt, men nu är polisen indragen så nu är det bara att hoppas. Måste nog sova någon timme nu, Petter åkte precis iväg till skolan och det är hemskt ljust ute. Ikväll ska jag mysa ner mig med min pojk och imorgon är det äntligen fredag igen och jag ska få spendera den med mina vackra.

Så länge vi har varandra och så länge vi håller ihop ♥

Tyvärr. Jag är frälst.

Publicerad 2012-11-14 22:58:00 i Allmänt,



Tyvärr måste jag hålla med min lilla 9åriga prinsessa till systerdotter och vara helt såld på Harry i One Direction. Aha, det va det, trodde jag kunde hålla mig borta MEN NÄE... Nu kan jag lika gärna ge bort hela mig själv till någon organisation som donerar bort organ och ba' självdö i yttre rymden typ.

Godmorgon onsdag

Publicerad 2012-11-14 08:33:00 i Allmänt,

Myser under duntäcket till Prison break. Bästa serien. Mitt älskade lammkött har lämnat mig ensam och jag kan inte somna om. Men det gör egentligen ingenting, jag trivs bra här ändå. Alldeles för bra kanske.

Planerat att ta 11-bussen till pappsen och sen bli kvar där hela dagen/kvällen/natten. Känns som jag behöver lite pappa i mitt liv just nu. Planerat in en kaffe med Emelie och Josefine också. MEN MYS.

I wanna scream to the words dry out

Publicerad 2012-11-13 17:38:00 i Allmänt,

Alltså är så jävla trött idag. Helt sjukt. Josefine åkte hon medan Hammargren låg och snarka så det vibrera i gardinerna. SKA IALLAFALL PÅ HOCKEY IDAG. Mys. Mamma har bjudit mig på 5 koppar kaffe idag. Jag vet inte varför hon är på så bra humör men det är väl bra. Väl. Aha hejdå.

Så jävla långt borta

Publicerad 2012-11-12 15:33:00 i Allmänt,

Hade en toppen dag/kväll med JG i fredags, firade pappsen i förskott, hälsade på Valbo-familjen en sväng sen myste vi iväg till Gävle för utgång. Träffade massor av fina människor, blandannat en bonde söker fru kandidat vilket Hammargren tyckte va det häftigaste som hänt efter några glas vin.

Myste ner mig med pojken hela lördagen och sov bort hela söndagen. Aldrig varit så klen någonsin tror jag. Och idag är en dag då jag saknar fröken Astner mer än vanligt. Dessa dagar kommer komma ofta så jag måste vänja mig vid att inte kunna gömma mig hos henne när sakerochting blir jobbigt.

Men ikväll kommer Josefine iallafall, det är skitbra 

I wish somehow I could save them now

Publicerad 2012-11-09 08:56:36 i Allmänt,


Lite såhär känner jag nu. THANK GUD IT'S FREDAG IALLAFALL. Sjusovarn JG sover fortfarande. Vi åkte på ett sent kaffebesök på andra sidan Ockelbo igår. Spelade tjuv och polis och Linnéa tog ett glas rödvin för att vara fin i kanten och strejka mot körkortsjosse. Så hon lär väl få sina timmar hon då. Ikväll blir det bra.

Vilken färg har själen älskling?

Publicerad 2012-11-08 18:56:00 i Allmänt,

Sitter och väntar på min tappra bästis som skaffade sig ett körkort idag! Hur bra är inte hon då? Hoppas jag kan få laga min iPhone idag om Robin kommer hem någongång. Annars ska vi bara mysa ner oss och kanske åka på nån liten åktur BARA FÖR ATT VI KAN. Men nu ska jag ta en dusch, inte lukta usch.

Hejdå:et med A:et va bland det jobbigaste hejdå jag tagit faktiskt. Hemskt.

Jag skulle ge dig hela världen

Publicerad 2012-11-07 00:44:00 i Allmänt,


Nu har vi kommit till den där extremt jobbiga perioden då det bara är timmar kvar innan min vapendragare och andra halva ska lämna mig. När man suttit ihop med någon så länge och delat vardagen med är det svårt att förstå att det inte blir så längre. Har svårt att faktiskt fatta att hon åker och inte kommer hem på en lång tid. Att jag inte kan ringa henne när jag har mina dagliga funderingar och att jag inte får dela det där morgonkaffet med henne. Det är de där små sakerna som kommer göra mest ont tror jag. Vi har praktiskt taget bott med varandra det senaste halvåret, hon och hennes familj tog emot mig när jag behövde någonstans att bara vara och det kommer jag vara evigt tacksam över. Men nu flyttar min sambo. Ba sådär. Lite halvkrasslig på att förbereda mig men imorgon måste jag ta det där jävla hejdå:et. Men först ska vi fika på trillin. (Vi hade ej råd med middag) Så nu är det sista natten med A:et. Det är ju förjävligt men förjävligt bra att hon vågar. Hon är ju ändå förjävla bra.

När du kommer; ska jag sitta här och ta allt som du ger mig

Publicerad 2012-11-01 13:51:00 i Allmänt,


Mysmorgon hos Amanda med lite förberedelser inför imorgon och flera koppar kaffe. Snart träning för våra små pojkar då Astner ska droppa bomben att hon lämnar oss nästa torsdag. Ikväll ska jag mysa ner mig med min pojk om han har krafter kvar för det, heldag med Astners imorgon och sjunga för 18-åringen innan maskeraden.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela