ʟıппéα нαммαяɢяεп

And after all that you'll go somewhere new. And you'll meet people who make you feel worthwhile again.

Publicerad 2014-04-28 23:45:15 i Allmänt,


han. vi kysstes i parken, drack vin ur platsmuggar, höll handen genom stan, räknade stjärnor från en takterass, grillade på altanen till skithög musik, låg under täcket och svor över hur långt det är mellan oss fast vi just då är så nära, drack öl på en finrestaurang i klänning och kavaj, lät solen kyssa vårt ansikte medan vi åt jordgubbar, kollade på Titanic och jag somnade varje natt på hans bröst.

han kysste mig hejdå på stationen och bad mig att inte glömma honom. hur skulle jag kunna göra det. hur kan han va så dum och tro det. fina W.

Och jag kan inte fånga dig för jag vet att hela stan vill ha dig

Publicerad 2014-04-14 01:36:59 i Allmänt,




Fantastisk helg med mina tjejer. Avslutade helgen med söndagshäng och tecknad film hos Kim. Känner ni hur dagarna bara springer förbi? Idag är det 59 dagar kvar tills jag är i underbara Alanya igen. Och om 12 dagar får jag hålla om honom som mitt hjärta skriker efter. I lördags när jag vaknade hade jag en bokad biljett till Oslo och ett meddelande "nu är det klart, snart ses vi igen." Så jävla fin är han. När jag kommer hem därifrån packar vi om väskan och drar ut till Emelies stuga med ett härligt gäng. Kommer bli fantastiskt. 

Nu måste jag sova, kort dag på jobbet imorgon men kommer vara mer död än levande. Puss.

Vad vore livet om inte du fanns, mamma.

Publicerad 2014-04-08 23:28:02 i Allmänt,

Idag har varit en tung dag. Att sitta med en läkare som formar läpparna till tumör och cancer har jag sett på film, men inte framför mig och med en hand på min mammas knä. Hon förklarar hur dom ska operera bort den och vilka risker som finns. Att dom är tvungen att ta bort halva bukspottskörteln. Men om det går vägen så blir hon cancerfri och får sitta med mig i sommarsolen hemma i vårt hus. 

Och det är allt som jag bryr mig om.
Det är att få vakna hemma och veta att du är där mamma. 



Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela