ʟıппéα нαммαяɢяεп

Mina ögon brann. När du log och vann. Vad jag hatar dig, för du stod på mig. Skakade din hand. Sa att allt försvann. Vad jag hatar mig, för jag trott på dig.

Publicerad 2013-07-23 00:11:23 i Allmänt,

Under loppet av bara en månad har mitt liv förändrats. Jag har fått jobb. Flyttklar 4sep. Gjort slut på alla onödiga kontakter. Sagt upp det som borde sagts upp för längesen. Jag får lämna det här landet och det känns underbart.

Igår invigde jag Amandas nya lägenhet med en sleepover. Spenderat dagen på stan med Josefine och avslutade allt med en mysig kaffe på Söderhielmska. Imorgon ska jag umgås med Emelie hela dagen och det blir bra. Så jag gör någonting. Jag längtar tills allt startar och jag får börja leva på riktigt någongång. Jag skriver i frågetecken men jag orkar inte riktigt fokusera. Måste sova nu så jag orkar upp imorgon. Godnatt ♥

Vila i frid, älskade älskade ängel

Publicerad 2013-07-23 00:00:42 i Allmänt,

Inatt fick jag ett sms om att Joel valt att ta sitt liv. Det är så hemskt och ofattbart. För bara några dagar sen stod här bredvid mig och nu finns han inte mer. Alla tankar till hans vänner och familj som förlorat en sån vacker människa och son, och min vackra storebror som förlorat sin bästa vän. Vill bara ha honom här så jag kan få krama honom och säga att allt kommer bli bra igen. Usch.

Alla älskar dig Joel, hoppas du har det bättre där du är nu ♥
 
 

9 dagar

Publicerad 2013-07-06 19:16:00 i Allmänt,


9 dagar tills du äntligen kommer hem, jag räknar varje dag och jag kunde inte längta mer efter dig ♥

The world is in our hands

Publicerad 2013-07-06 19:13:00 i Allmänt,

Igår impuls åkte jag och Josefine Ekerökryssning till Åland med pensionärerna. Helt sjukt kul! Träffade ett härligt målargäng från Uppsala där hälften va gift och 50+ men så jävla roliga. Drack massa drinkar och lyssnade på dansband hela dagen. Tog bussen hem och ett glas vin på interpool innan vi höll på att somna och avslutade med nattkäk på MAX. Idag är jag sliten men det är inte så konstigt. Ska iväg och bada med Petters och hans kompis nu så jag får lite energi. På onsdag fyller jag 20bast vilket kommer bli fett. På fredag kan mitt liv förändras en del.

Marknadshelgen va förövrigt grym och mina tjejer är så jävla bra. Måndag myste jag och josefine på söderhielmska med Sterran och Ludvig och i onsdags va jag Amanda Lina och Josse in till sommarkväll och dansade. Bra dagar.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela