ʟıппéα нαммαяɢяεп

Varför förstör vi varandra?

Publicerad 2013-03-26 11:58:00 i Allmänt,

Vad uppdaterad man kan vara..
 
Sitter just nu hos Tobias och Emelie medan hon lagar mat åt oss hihi. Igår storhandlade vi på Willys och alla möjliga affärer. Inte min vassaste sida. Fick donken. Gott. Sen blev det balkonghäng och sommarplanering med fina E och J. Spelade lite fifa och hade tv-häng hos söt sen sov jag hos pappa med min fina bror.
 
Snart ska vi åka till Ockelbo en sväng för att sen ha sleepover här. Imorgon ska jag hjälpa Martin i gamla lägenheten sen ska jag mysa. På torsdag väntas party i Valbo hos världens bästa Matilda. Puss!

För dig ska jag gå genom eld och vatten pappa ♥

Oh, I missed your kisses all the time, but this is 25 minutes to late

Publicerad 2013-03-19 00:13:00 i Allmänt,

Vilka fina dagar jag har haft!
Tacoskväll
Hälsat på Martin med familj i nya lägenheten
Kramats med mina tjejer i Jädraås
Övningskört massor (i 70 km/h.. just sayin)
Sandviken-häng
Sleepover hos Empan
Innebandy-häng
Vinkväll på Brynäs med tjejerna
Pussats till frukost på sängen
Shopping-dag
Grillpremiär

Perfekt faktiskt. Allt känns bra nu! Vilket är.. bra. Har spenderat hela dagen med Emelie och Josefine, avslutade allt med ett efterlängtat balkonghäng i Sandviken med tända ljus och kaffe. Viktigt! Har så fina människor runtom mig, om dom bara visste ♥

Nu har jag knåpat ihop en mysig spellista på Spotify så jag ta en morgonprommis imorgon. Sen får vi se vad som händer. Vill hälsa på min pappa så ska försöka få det att gå ihop! Men nu måste jag sova. Godnatt!

One grain of sand

Publicerad 2013-03-11 03:11:15 i Allmänt,

Jag kommer faktiskt inte ihåg när jag skrev sist och vad som har hänt. Men det är nog inte allt för mycket märkvärdigt om jag känner mig själv.

Min helg har vart både usel och toppen. Usel för att det finns idioter som försöker fucka upp tjejers liv på krogen och att jag blev offret, som tur är har jag världens bästa vänner som ställde upp på en gång. Toppen för att det har vart sjukt bra väder, jag har fått min söndags-dos av innebandy, umgåtts med tjejer och fått ha filmkväll med min bror.

Jag är fortfarande sjuk och jag saknar mina små tjejer i Jädraås hela tiden. Tänker på min bitch från bryvägen varje dag och jag behöver henne i mitt liv. Men snart blir jag frisk och får träffa mina ungar och snart kommer min bitch hem. Så det blir bra. Imorgon blir det köpis-häng, fika med pappa sen tacoskväll.

Nu ska jag somna till Peter Stormare på TV. Bra.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela